Cím: Érettségizz Jól! – Középszintű feladatsorok matematikából
Alkotószerkesztő: Varga Péter
Szerzők: Dömel András, Dömelné Juhász Zsuzsanna, Tamás Beáta, Varga Péter, Zilahi Éva
Méret: B5 (176 x 250 mm)
Terjedelem: 212 oldal
Nyelv: magyar
ISBN: 9786150185583
Megjelenés időpontja: 2023. szeptember 4.
PDF betekintő Bruttó fogyasztói ár: 4990 Ft/db* + postaköltség (megrendelt mennyiségtől függően)

Legalább 15 példány megrendelése esetén 20% kedvezményt biztosítunk a fenti árból, és +1 ingyenes tanári példányt adunk ajándékba.
Legalább 20 példány megrendelése esetén 20% kedvezményt, biztosítunk a fenti árból, +1 ingyenes tanári példányt adunk ajándékba, és a szállítási költséget is átvállaljuk.

Leírás

Kiadványunk a középszintű matematika írásbeli érettségire történő hatékony felkészülést kívánja segíteni. A kötetben szereplő feladatok újak, még egyetlen kiadványban és az érettségi vizsgákon sem szerepeltek.

A feladatgyűjtemény főbb jellemzői:

  • 8 középszintű feladatsort tartalmaz;
  • a feladatsorok a 2024-től érvényes vizsgakövetelmények alapján készültek;
  • a feladatgyűjteményben több olyan feladat is van, amely a vizsgakövetelményben szereplő új témakörökre (pénzügyi számítások, egyszerű bizonyítások, sodrófa diagram, geometriai valószínűség, várható érték, stb.) épül;
  • tartalmazza a feladatok részletes megoldását és pontozását.

Kiadványunkat ajánljuk:

  • minden diáknak a matematika érettségire való felkészüléshez;
  • a pedagógusoknak, ezzel is segítve, hogy diákjaikat eredményesen felkészítsék a 2024-től érvényes matematika érettségire.

Rendelés

Szállítási feltételek

Kiadványunkat a Magyar Posta Zrt. szállítja ki az alábbi díjszabás szerint:

2 kg-ig 2305 Ft

5 kg-ig 2585 Ft

10 kg-ig 2795 Ft

20 kg-ig 3420 Ft

30 kg-ig 5145 Ft

40 kg-ig 7235 Ft

Fizetési feltételek

A fizetendő összeget az általunk e-mailben megküldött számla alapján átutalással tudják rendezni, melyet a megrendelés feldolgozása után küldünk meg. A megküldött számlán minden adat (kedvezményezett neve, számlaszáma, fizetendő összeg) megtalálható lesz a befizetéshez. Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban szíveskedjenek megadni a számla sorszámát, hogy a befizetőt be tudjuk azonosítani. Amennyiben az átutalás problémát okoz, a számla végösszege egy egyszerű pénztári készpénzbefizetéssel is rendezhető a számlán található K&H-s bankszámlaszámra. Utánvéttel történő, bankkártyás vagy csekkes fizetésre nálunk sajnos nincsen mód!

Vásárlási feltételek

Termékgarancia

Kiadványunkra garanciát vállalunk, a nyomdahibás termékeket 14 munkanapon belül saját költségünkre kicseréljük.

Elállási jog

Vásárló a megrendelt termék átvételétől számított 14 munkanapon belül jogosult indokolás nélkül elállni a vásárlási szándékától abban az esetben, ha elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát postán vagy elektronikus úton küldött levél útján eljuttatja az alábbi névre és címre: MEGAvizsga Oktatási Kft., 2462 Martonvásár, Bajcsy-Zs. út 11, e-mail: megavizsga@gmail.com.

Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek Vásárlót terhelik. Ennek értelmében a Szolgáltató a Vásárló által utánvéttel visszaküldött csomagokat nem veszi át.

A Vásárlót megillető elállási és felmondási jog gyakorlása alóli kivételek a Korm. rendelet 29. §-ának megfelelően irányadóak.